Vištienos iešmeliai su dviem marinatais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos iešmeliai su dviem marinatais
Vištienos iešmeliai su dviem marinatais
Vištienos iešmeliai su dviem marinatais
Autorius apie receptą: Tikrai prisipažįstu pamišau dėl mėtų. Nuo vaikystės jas mėgstu, bet dažniausiai naudojau tik ruošiant arbatą. Dabar „pagavu bangą“ gaminti patiekalus su mėtomis. Tikrai prisipažįstu pamišau dėl mėtų. Nuo vaikystės jas mėgstu, bet dažniausiai naudojau tik ruošiant arbatą. Dabar „pagavu bangą“ gaminti patiekalus su mėtomis. Šį kartą naudojau jas marinatui. Vyras mano tiesiog nekenčia mėtų, taip, kaip aš jas dievinu. Tad pietus ruošiau su dviem skirtingais marinatais. Jūs pasirinkite tą, kuris jums priimtinesnis. Iešmelius galite kepti orkaitėje (uždengią folija) arba lauko kepsninėje. Tik nepamirškite bambukinių iešmelių išmirkyti vandenyje, kad kepant nesudegtų.
(...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 ir 1/5 kilogramo vištienos šlaunelių mėsos
Marinatui:
200 gramų jogurto
1 saujelė mėtų (lapelių)
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis pipirų
pagal poreikį druskos
Jogurto marinatui:
200 gramų jogurto, natūralaus
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 šaukštelis prieskonių vištienai (su medumi)
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis pipirų
pagal poreikį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną supjaustome norimo dydžio gabalėliais. Vištieną padaliname perpus. Pasiruošiame marinatus.
2.
Mėtiniam marinatui: susmulkiname mėtas, česnaką, sumaišome su jogurtu ir pagardiname prieskoniais. Mėsą užpilame marinatu ir palaikome bent 0.5 val.
3.
Jogurto marinatui: susmulkiname česnaką, sumaišome su jogurtu ir prieskoniais. Juo mėsą užpilame ir palaikome bent 0.5 val.
4.
Suneriame mėsos gabalėlius ant iešmelių ir kepame. Jei kepsite orkaitėje, tada iešmelius sudėkite į kepimo skardą, uždenkite folija ir kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 min. nuimkite foliją ir leiskite apskrusti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital