Vištienos iešmeliai marinuoti kokosų piene

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vištienos iešmeliai marinuoti kokosų piene
Vištienos iešmeliai marinuoti kokosų piene
Vištienos iešmeliai marinuoti kokosų piene
Autorius apie receptą: Vištiena karaliauja ant pietų stalo. Šiandien ji net neatpažįstama, nes suskamba visai kitokiomis natomis. Kokosų pienas jai tikrai suteikia pikantiško ir salstelėjusio Vištiena karaliauja ant pietų stalo. Šiandien ji net neatpažįstama, nes suskamba visai kitokiomis natomis. Kokosų pienas jai tikrai suteikia pikantiško ir salstelėjusio poskonio. Tiesa, šiuos iešmelius drąsiai galite kepti ir kepsninėje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų vištienos filė
200 mililitrų kokosų pieno
3 šaukštai saldžiarūgščio padažo
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis kario
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną supjaustome juostelėmis, kad būtų patogu suverti ant medinių iešmelių. Pabarstome druska, pipirais, kariu, paprikos milteliais. Užpilame kokosų pienu, saldžiarūgščiu padažu. Gerai išmaišome ir paliekame apie 30 min. pasimarinuoti.
2.
Suneriame ant medinių iešmelių.
3.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital