Vištienos iešmeliai keptuvėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Vištienos kebabai iešmeliai
Vištienos kebabai iešmeliai
Vištienos kebabai iešmeliai
Vištienos kebabai iešmeliai
Vištienos kebabai iešmeliai
Vištienos kebabai iešmeliai
Autorius apie receptą: Prieskoniniai vištienos iešmeliai, kuriuos galima kepti ant griliaus ar keptuvės. Prieskoniniai vištienos iešmeliai, kuriuos galima kepti ant griliaus ar keptuvės. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos faršo
1 vienetas svogūnų
4 skiltelės česnako
2 šaukštai aliejaus
10 gramų petražolių (arba krapų ir čiobrelių)
1 šaukštelis kumino
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio kario
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Medinius iešmelius pamerkti į vandenį.
2.
Svogūnus smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti, petražoles susmulkinti, česnakus sutrinti. Kuminą sutrinti grūstuve arba smulkiai sukapoti peiliu.
3.
Į faršą įmaišyti žoleles, prieskonius ir aliejų. Faršą gerai išminkyti iki vientisos masės ir palikti porai valandų šaltai.
4.
Iš atvėsusio faršo suformuoti 5 kamuoliukus ir iš kiekvieno suformuoti kebabą ant medinio iešmelio.
5.
Kepti įkaitintoje keptuvėje arba ant griliaus vis pavartant, kad abu šonai būtų apskrudę. Patiekti su mėgstamomis salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital