Vištienos filė su česnakiniu padažu

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Vištienos filė su česnakiniu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg vištienos filė
1 indelis pievagrybių
2 šaukštai vitienos prieskonių
1 česnakas
200 g grietinės
1 poras
1 paprika
300 g ryžių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kubeliais supjaustytus vištienos filė gabaliukus suberiame į aliejuje įkaitintą keptuvę ir pakepiname kelias min. Suberiame vištienos prieskonius, uždengiame keptuvę dangčiu ir kepame ~15min. Per tą laiką gabaliukais supjaustome papriką, pievagrybius, su česnakine trintuve susmulkiname česnakus, smulkiai supjastome porą. Viską suberiame į keptuvėje apkepintą vištieną, įpilame truputį virinto vandens, uždengiame dangčiu keptuvę ir troškiname vištieną dar 10min. Galiausiai įpilame ~200g. grietinės ir troškiname vištieną dar 5min. Garnyrui išverdame ryžius. Patiekalui paskaninti papjaustome agurko, pomidoro, paprikos, patiekalą galime papuošti salotų lapais. Ant ryžių galime užbarstyti smulkintų krapų, petražolių arba tiesiog paskaninti pomidorų padažu.
AUTORIUS: Edita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jūratė
2012-01-15 16:14
Labai dėkingi už receptą tikrai labai skanu. ATSAKYTI
sandra
2009-10-11 21:00
turetu buti gardu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital