Vištienos, bulvių ir pievagrybių troškinys orkaitėje

AUTORIUS:
Vida Milteniene
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Vištienos, bulvių ir pievagrybių troškinys orkaitėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų bulvių
400 gramų vištienos filė
250 mililitrų grietinėlės, liesos
200 gramų pievagrybių
200 gramų karštai rūkytos šoninės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Vištieną ir šoninę taip pat smulkiai supjaustyti. Vištieną pagardinti druska ir pipirais ir kartu su šonine apkepti keptuvėje. Suberti supjaustytus pievagrybius ir viską pakepti kelias mintues.
3.
Mėsą ir pievagrybius sumaišyti su bulvėmis, sudėti į kepimo indą, užpilti grietinėle ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 50 minučių.
AUTORIUS: Vida Milteniene
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Sima
2017-06-10 10:14
Paprasta ir skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital