Vištienos blyneliai su pievagrybių padažu

AUTORIUS:
Aistė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos blyneliai su pievagrybių padažu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Atšalus orams norisi kažko šilto, sotaus ir labai skanaus, o šie blyneliai tobulas pasirinkimas gardiems šeimos pietums ar vakarienei. Ruošiami panašiai, kaip bulviniai blynai, Atšalus orams norisi kažko šilto, sotaus ir labai skanaus, o šie blyneliai tobulas pasirinkimas gardiems šeimos pietums ar vakarienei. Ruošiami panašiai, kaip bulviniai blynai, todėl pasigaminti tikrai nebus sunku. Vištienos blynus skanu valgyti su grybų padažu ar kitu mėgstamu. (...daugiau) Aistė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
450 gramų maltos vištienos
80 mililitrų pieno (arba pagal poreikį)
1 vienetas kiaušinių (didesnio arba 2 mažesnių)
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas manų kruopų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
Padažui:
250 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai grietinės (kupinų arba pagal poreikį grietinėlės)
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Blyneliams į dubenį dėti maltą vištieną, įmušti kiaušinį, berti druską ir gerai išmaišyti. Berti manų kruopas, pilti pieną ir dėti grietinės.
2.
Gerai išmaišyti ir palikti 20 minučių, kad manų kruopos išbrinktų. Masė turi būti tirštesnė, jei pas jus ji per daug tiršta, įpilkite dar šiek tiek pieno.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, šaukštu dėti paruoštos masės ir formuoti blynelius. Kepti ant vidutinės kaitros po porą minučių iki kol blyneliai iškeps ir apkeps.
4.
Padažui smulkiai supjaustyti svogūną ir grybus.
5.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, suberti svogūnus, berti druską, pipirus, gerai išmaišyti ir pakepti, iki kol svogūnai suminkštės, tuomet suberti grybus, įspausti česnaką (galima ir smulkiai sukapoti). Pakepti iki kol pievagrybiai apkeps, tuomet įdėti grietinės, pagardinti druska ir tiekti su blyneliais.
AUTORIUS: Aistė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital