Orkaitėje keptos vištienos blauzdelės su pomidorais ir rozmarinu

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Vištienos blauzdelės orkaitėje
Autorius apie receptą: Kvapnios ir gardžios orkaitėje keptos blauzdeles, kurias paruošti labai paprasta. Kvapnios ir gardžios orkaitėje keptos blauzdeles, kurias paruošti labai paprasta. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas vištų blauzdelių
200 gramų vyšninių pomidorų
2 vienetai morkų
1 vienetas raudonosios paprikos
pagal skonį prieskonių vištienai
1 saujelė rozmarinų šakelių
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos blauzdeles marinuoti kelias valandas (gali ir per naktį), pagardinus mėgstamais paukštienos prieskoniais, druska (jeigu prieskoniai be druskos) ir šlakeliu alyvuogių aliejaus.
2.
Blauzdeles sudėti į kepimo skardą, ant jų išdėlioti daržoves ir rozmarino šakeles.
3.
Kepti apie 30-40 min. iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus ir matysis, kad mėsa atšokusi nuo kaulų.
4.
Šalia galite išsikepti bulvyčių arba pateikti su ryžiais. Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis