Vištienos, avokado ir agurkų salotos - gaivios ir sočios

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Vištienos, avokado ir agurkų salotos
Vištienos, avokado ir agurkų salotos
Vištienos, avokado ir agurkų salotos
Autorius apie receptą: Šios salotos ne tik gaivios, bet ir sočios. Puikus derinukas lengvai, sočiai ir skaniai vakarienei, o be to - puikus būdas sunaudoti užsilikusią vištieną. O jei tokios ir neturite, Šios salotos ne tik gaivios, bet ir sočios. Puikus derinukas lengvai, sočiai ir skaniai vakarienei, o be to - puikus būdas sunaudoti užsilikusią vištieną. O jei tokios ir neturite, pirktinė kepta višta taip pat tiks kuo puikiausiai. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos krūtinėlės (keptos)
2 vienetai avokadų (didesnių)
1 vienetas kukurūzų burbuolių (didesnės, virtos)
150 gramų šaltai rūkytos šoninės (pjaustyto plonomis riekelėmis)
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų (arba 1 trumpavaisio)
1 sauja svogūnų laiškų (smulkintų)
1 saujelė petražolių (ar krapų, smulkintų)
Padažui:
3 šaukštai citrinų sulčių
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
3 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įkaitiname keptuvę ant aukštesnės vidutinės ugnies, sudedame šoninės juosteles (kiek telpa į keptuvę) ir kepami iš abiejų pusių, kol gerai apskrunda. Tada dedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių. Taip iškepame visas šoninės juosteles ir paliekame atvėsti. Atvėsusias šoninės juosteles supjaustome mažais gabalėliais.
2.
Padažui sumaišome citrinų sultis su aliejumi, druska ir pipirais.
3.
Agurką perpjauname pailgai perpus ir supjaustome griežinėliais.
4.
Vištienos krūtinėlę supjaustome arba suplėšome nedideliais gabalėliais.
5.
Nuo kukurūzo burbuolės nupjauname kukurūzų grūdelius (galite palikti didesnius sujungtus grūdelių gabalėlius).
6.
Avokadus perpjauname perpus, supjaustome didesniais gabalėliais.
7.
Visus salotų ingredientus sudedame į vieną didelį dubenį, apipilame padažu ir lengvai išmaišome. Iškart patiekiame. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital