Vištienos apkepėlė su sūriu

AUTORIUS:
Algimanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Vištienos apkepėlė su sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g vištienos filė
300 g pievagrybių ar kitų grybų
200 g svogūnų
200 g fermentinio sūrio
300-350 g grietinėlės (15-25%)
2 šaukštai miltų
Druskos ir pipirų (pagal skonį)
Aliejaus (kepinimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė sudėti į pasūdytą vandenį ir virti 20 minučių. Po to nusausinti ir kai šiek tiek pravės supjaustyti kubeliais.
Susmulkinti svogūną ir grybus.
Keptuvėje įkaitinti aliejaus ir pakepinti svogūnus apie pora minučių. Po to suberti grybus ir kepinti dar 5-8 minutes.
Sausoje keptuvėje pakepinti miltus ir iš lėto įmaišyti grietinėlę bei prieskonius. Kai užvirs, nukelti nuo ugnies.
Kepintus grybus sumaišyti su vištiena ir grietinėlės padažu. Pridėti šios masės į molinius kepimo indelius.
Viršų apibarstyti sūriu ir kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol sūris išsilydys.
AUTORIUS: Algimanta
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital