Vištienos apkepas su pievagrybiais

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištienos apkepas su pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis sluoksniuotos tešlos
400 gramų vištienos filė (virta)
1 vienetas pomidorų
4 vienetai pievagrybių
2 žiupsneliai prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Virtą vištienos filė supjaustome smulkiais gabaliukais.
Ant kepimo skardos dedame vieną šaldytos tešlos lakštą, supjaustytą vištienos filė, pjaustytus pievagrybius, pjaustytus pomidorus, pabarstome prieskoniais ir uždengiame antru šaldytos tešlos lakštu.
2.
Kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 40 minučių.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital