Vištiena su žolelių padažu

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Porcijų skaičius: 2
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Vištiena su žolelių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų vištienos filė
1 šlakelis aliejaus
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
pagal skonį prieskonių vištienai
Padažui:
200 mililitrų grietinėlė, 36% riebumo
200 mililitrų vandens
1 šaukštas kvietinių miltų
1 šaukštelis krapų (smulkintų arba džiovintų)
0.5 šaukštelio persilado prieskonių
0.5 šaukštelio provanso žolelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Vištienos filė supjaustyti mažesniais gabalėliais, apibarstyti prieskoniais vištienai, paprikos milteliais, išmaišyti ir valandai padėti šaltai.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti vištienos gabalėlius ir kepti iš visų pusių.
3.
Į dubenėlį pilti grietinėlę, vandenį ir išmaišyti.
4.
Mažesniame puode nuolat maišant kaitinti grietinėlę su vandeniu, suberti krapus, persilado prieskonius, provanso žolelių mišinį, druską, pipirus, miltus ir gerai išmaišyti. Paruoštą padažą užpilti ant apkeptų vištienos filė gabalėlių ir dar šiek tiek uždengus pakaitinti.
Patarimai:
Tiekti tinka su ryžiais, kurie išvirti pagardinti kario prieskoniais.
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital