Vištiena orkaitėje su šildančiais prieskoniais

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Vištiena orkaitėje su šildančiais prieskoniais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 vištų šlaunelės
1 valgomas šaukštas sviesto
6 skiltelės česnako
1 valgomas šaukštas cinamono
10 gvazdikėlių
1 arbatinis šauktelis kadagio uogų
1 arbatinis šauktelis malto imbiero
1 arbatinis šauktelis maltos kalendros
2 arbatiniai šaukteliau druskos
1 arbatinis šauktelis malto anyžiaus
1 arbatinis šauktelis maltų juodųjų pipirų
120 ml balto vyno
2 valgomi šaukštai sojų padažo
2 valgomi šauktai rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:

Dubenėlyje sumaišiau maltą imbierą, anyžių, cinamoną, kalendras, druską, pipirus ir rudąjį cukrų. Mišiniu ištryniau vištieną ir palikau 1 val.

Keptuvėje įkaitinau sviestą, iš abiejų pusių apkepiau vištieną.

Taip apkeptą mėsą sudėjau į karščiui atsparų indą, subėriau kadagio uogas, gvazdikėlius, užpyliau vynu ir sojų padažu.

Kepiau 170 laipsnių orkaitėje 45 minutes.

SKANAUS!

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected].lt

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital