Vištienos krūtinėlė įdaryta saulėje džiovintais pomidorais ir sūriu

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Vištienos suktinukai su įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištienos krūtinėlės
100 gramų varškės sūrio
4 vienetai saulėje džiovintų pomidorų
šiek tiek prieskonių paukštienai
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėlę įpjauti (padaryti kišenėlę). Ištrinti šoniukus ir vidų prieskoniais (pipirais, malta paprika, persilado prieskoniais, druska ar kt. kokius mėgstate), ir palikti pastovėti bent pusvalandžiui, kad prieskoniai įsigertų.
2.
Saulėje džiovintus pomidorus bei varškės sūrį sudėti į trintuvą ir sutrinti iki vientisos masės.
3.
Šiuo įdaru užpildyti vištienos kišenėles, užsukti ir sutvirtinti mediniu smeigtuku, kad įdaras neišbėgtų.
4.
Suktinukus apkepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus ir susidarys plutelė, o tada dėti į kepimo indą ir šauti į orkaitę (įkaitintą iki 200 laipsnių) ir kepti dar 10 - 15 minučių, kad galutinai iškeptų.
5.
Tiekti su virtais ryžiais. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital