Vištiena su morkomis ir žirneliais

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Vištiena su morkomis ir žirneliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 g vištienos filė
Vištienos prieskoniai - pagal skonį
Druska - pagal skonį
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
300 g šviežių morkų
300 g šviežių žirnelių
1 pakelis 35 proc. riebumo grietinėlės
1 šaukštas sviesto ar margarino
1 pundelis kapotų krapų
2 šaukštai miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos filė supjaustyti gabaliukais, ištrinti vištienos prieskoniais (jei reikia, pridėti mėgstamų prieskonių), druska ir palikti kelioms valandoms šaldytuve. Vištienos gabaliukus apkepinti keptuvėje su aliejumi. Pasigaminti morkų ir žirnelių garnyrą: morkas patroškinti nedideliame kiekyje pasūdyto vandens 10-15 min. Įdėti žirnelius ir dar patroškinti 5 min. Keptuvėje (ar troškintuve) pakepinti miltus ir supilti grietinėlę, sviestą ar margariną ir gerai išmaišyti. Sukrėsti išvirtas daržoves. Pagardinti druska (jei reikia, mėgstamais daržovių prieskoniais). Suberti kapotus krapus ir dar kartą išmaišyti. Galiausiai sukrėsti kepintos vištienos gabaliukus. Patiekti su ryžiais, bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ernesta
2015-06-19 12:43
Skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital