Vištiena su moliūgais grietinėlės padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Vištiena su moliūgais grietinėlės padaže
Autorius apie receptą: Nors mėgstu primaišyti ir gaminti visokius "šakar-makar", bet čia save pristabdžiau ir įdėjau tik du akcentus – vištieną ir moliūgą. Jie kartu dera tobulai. Papildomam Nors mėgstu primaišyti ir gaminti visokius "šakar-makar", bet čia save pristabdžiau ir įdėjau tik du akcentus – vištieną ir moliūgą. Jie kartu dera tobulai. Papildomam skoniui suteikti naudojau rūkytą šoninę. Jos tik vos vos, kad jaustųsi tas dūmo skonis. Ir, žinoma, viskas sujungiama nuostabiu grietinėlės padažu, kuriam naudoju „slaptą“ ingredientą – muskato riešutą. Jei jo neturite, jis tikrai nebūtinas, bet jei galite – įdėkite, suteikia tokį lengvą, malonų ir čia labai tinkantį poskonį. (...daugiau) Skirmantė, Raudona virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė
300 gramų moliūgų
100 mililitrų grietinėlės, liesos
50 gramų rūkytos kiaulienos šoninės
50 mililitrų vandens (šalto)
1 šaukštelis kvietinių miltų
0.5 šaukštelio prieskonių paukštienai (naudojau "Raudonos virtuvės")
1 žiupsnelis malto muskato
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smulkiai supjaustyti rūkytą šoninę. Moliūgus nulupti. Vištieną ir moliūgus supjaustyti kąsneliais.
2.
Keptuvėje pakepti šoninę, kai ji patirpsta, dėti moliūgus ir kartu kepti, vis pavartant, apie 7 minutes. Tada dėti vištieną, pabarstyti paukštienos prieskoniais ir viską kartu pakepti, vis pavartant, kol vištieną iškeps.
3.
Puodelyje sumaišyti grietinėlę, šaltą vandenį ir miltus. Įdėti žiupsnelį malto muskato (nepadauginkite!).
4.
Supilti mišinį į keptuvę ant moliūgų ir vištienos ir truputį pakaitinti, kol grietinėlės padažas pradės tirštėti.
5.
Patiekti su ryžiais, daržovėmis.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ieva
2021-01-05 19:12
Skanu !!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital