Vištiena raudono vyno padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Vištiena raudono vyno padaže
Autorius apie receptą: Vištiena ypatingai minkšta, o vyno padažas labai kvapnus. Pats patiekalas tikrai lengvai pagaminamas. Vištiena ypatingai minkšta, o vyno padažas labai kvapnus. Pats patiekalas tikrai lengvai pagaminamas. Greta, Wild Spoons
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai vištų šlaunelių
300 mililitrų raudono vyno
1 vienetas svogūnų
70 gramų šaltai rūkytos šoninės (arba pančetos)
70 gramų pievagrybių (arba kitų grybų)
30 gramų sviesto
1 šaukštas miltų
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis čiobrelių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, sudėti šoninę, pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, riekelėmis pjaustytą česnaką, pjaustytus grybus ir čiobrelį. Viską kepti ant nedidelės ugnies apie 5 minutes.
2.
Apibarstyti miltais, išmaišyti ir tada sudėti vištieną. Ketvirčius aš padalinau į dvi dalis ir nuėmiau odelę. Uždengti ir leisti pakepti 10 minučių, paskui supilti vyną, pasūdyti ir ant mažos ugnies, uždengus, leisti pasitroškinti dar pusvalandį.
Daugiau gardžių ir patikrintų receptų galite rasti šioje Gretos knygoje
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Arūnas
2022-12-09 13:25
Labai skaniai gavosi. Ačiū. ATSAKYTI
Luka
2016-12-19 13:07
Gaminau savaitgali, tik didinau kieki perpus, nes keturiems zmonems dariau. Gavosi labai skanu ir tokie ypatingi sventiniai pietus. Aciu uz gera recepta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital