Vištiena morkų ir grietinėlės padaže - be galo skanu!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 100)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 100)
Vištiena su morkų grietinėlės padažu
Vištiena su morkų grietinėlės padažu
Vištiena su morkų grietinėlės padažu
Vištiena su morkų grietinėlės padažu
Autorius apie receptą: Negaliu sustoti, kaip skanu... Smagus jausmas, kai paprasti produktai taip nustebina savo draugišku skoniu, lyg būtu susikabinę rankomis. Negaliu sustoti, kaip skanu... Smagus jausmas, kai paprasti produktai taip nustebina savo draugišku skoniu, lyg būtu susikabinę rankomis. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų vištienos (naudojau keptą)
4 vienetai morkų
300 mililitrų grietinėlės
150 mililitrų sultinio
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas miltų
1 šaukštas sviesto
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną atskiriame nuo kaulų ir susmulkiname.
2.
Keptuvėje ištirpiname sviestą ir apkepiname smulkintą svogūną. Morką sutarkuojame burokine tarka ir sudedame į keptuvę šalia svogūnų. Maišydami pakepiname apie 5 minutes. Supilame sultinį ir uždengę troškiname, kol daržovės suminkštės.
3.
Sudedame vištieną, pagardiname druska ir pipirais, užberiame miltų, išmaišome ir, maišant, supilame grietinėlę.
4.
Kaitiname ant nedidelės liepsnos, kol padažas sutirštės. Valgome su ryžiais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (24)
Ligita
2021-04-08 13:18
O keptuvėje pakepinta šlaunelių mėsytė manau irgi tiktu - gal kas bandėt taip? ATSAKYTI
onute
2021-03-11 09:48
gali buti ir neiskaulita vistiena daugiau morku svogunu pabandykit ATSAKYTI
Greta
2021-03-01 20:35
Žiauriai skanu. ATSAKYTI
Ege
2021-01-07 20:52
Verta išbandyti, gaunasi skaniai ATSAKYTI
Rena
2020-11-19 17:39
Idomi ideja, kad darzoves pakepus reikia dar patroskinti sultynyje.
As vietoj riebios grietines dejau grietinele, arba single cream , dejau pora saukstu miltu. Kai pabaige tirsteti, truko skonio, todel isspaudziau 1 citrinos cultis, ir ismaisiau. Nuostabus skonis! ATSAKYTI
Rasa
2020-11-04 17:14
O sultinuką kokį dėjot? ATSAKYTI
Rasa
2020-11-04 17:10
Kokį sultinį naudojot? ATSAKYTI
Vaida
2020-11-03 08:37
Kokią grietinėlę geriausia dėti? ATSAKYTI
Ingrida
2020-11-03 09:20
Skaniausia su riebesne :) ATSAKYTI
Vaiva
2020-10-20 17:59
Labai labai skanu!! ATSAKYTI
Vika
2020-08-25 18:02
Nerealiai skaniai, šiaip kažko norėjos paaštrinti skoniui, bet tai tik smulkmena, tikrai skanus patiekalas ATSAKYTI
Domi
2020-06-21 15:42
O vistyte kiek laiko kepinote? Ar visiskai iskepta dejote i svogunu bei morku misini, i keptuve? ATSAKYTI
Kotryna
2020-06-23 18:02
Aš dedu jau visiškai iškeptą, neilgai trunka ten kol tas padažiukas sutirštėja :) Labai daug patarimų ir receptų, kaip iškepti vištieną galima rasti čia. ATSAKYTI
R
2020-03-11 16:16
Labai skanu ATSAKYTI
Liuks
2020-03-06 21:25
Pasaka o ne maistas ATSAKYTI
Laura
2020-02-28 15:16
Nesu gera kulinare ir retai pavyksta paciai pasigaminti kazka tikrai skanaus, taciau sis receptas net mane priverte suzibeti :D Butinai siulau pabandyti ATSAKYTI
Viktorija
2020-01-02 13:52
Nesitikėjau, kad bus taip skanu.:) aš dar įdėjau kario, skonis nepaprastai tobulas ATSAKYTI
AAA
2019-10-15 19:02
Tik čia niekas neparašė, kad vištieną reikia iškepti. ATSAKYTI
Greta
2019-10-16 09:34
Prie ingredientų parašyta, kad naudota jau kepta :) Beje, puikiai tiks ir virta :) ATSAKYTI
Jurgita
2019-08-07 18:35
Pamačiau receptą ir pagalvojau, kaip gi aš galėjau jį pamiršti?.. Tai juk buvo vienas iš mano mėgstamiausiu patiekalų kuriuos gamindavo man mama. Būtinai jį pagaminsiu savo šeimai! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital