Vištiena kokoso pieno padaže

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 77)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 77)
Vištienos troškinys su kokoso pienu
Vištienos troškinys su kokoso pienu
Vištienos troškinys su kokoso pienu
Autorius apie receptą: Greitas, paprastai paruošiamas vištienos troškinukas – visada gera idėja, kai norisi gardžios, jaukios vakarienės. Šis Lotynų Amerikos virtuvės stiliaus patiekalas Greitas, paprastai paruošiamas vištienos troškinukas – visada gera idėja, kai norisi gardžios, jaukios vakarienės. Šis Lotynų Amerikos virtuvės stiliaus patiekalas paskleis Jūsų virtuvėje nuostabius prieskonių ir kokosų pieno kvapus. Prie troškintos vištienos, be abejonės, labai tinka ryžiai, taip pat pupelės. Taip paruoštą vištieną galima patiekti su įvairiomis virtomis ar kepintomis daržovėmis. Tiesa, jei nemėgstate aštresnių jelapeno pipirų, jų galite paprasčiausiai nenaudoti. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų vištienos krūtinėlės
400 mililitrų kokosų pieno
1 vienetas raudonosios paprikos (nedidelės)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
2 vienetai jalapenų
1 saujelė kalendros (smulkintos, šviežios)
3 skiltelės česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2/3 šaukštelio maltos ciberžolės
0.5 šaukštelio paprikos miltelių
0.5 šaukštelio malto kumino
0.5 šaukštelio maltos kalendros
1/3 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos krūtinėles supjaustome nedideliais, pailgais gabalėliais, apibarstome druska, pipirais ir įtriname.
2.
Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname 1 valg. š. alyvuogių aliejaus. Sudedame vištienos gabalėlius, kepame ~3-4 min, tada apverčiame visus gabalėlius ir kepame dar ~3-4 min. Taip kepant vištiena išlaikys sultingumą. Kai vištiena iškepa – išimame iš keptuvės ir laikome šiltai.
3.
Svogūną nulupame, supjaustome mažais kubeliais. Iš jalapeno ir raudonos paprikos išimame sėklytes. Jalapeno pipirus supjaustome labai smulkiai, o raudoną papriką supjaustome nedidelėmis juostelėmis. Česnaką nulupame, susmulkiname.
4.
Į keptuvę supilame likusį aliejų, įkaitiname ant silpnesnės vidutinės ugnies. Sudedame svogūną, papriką ir jelapeno pipirus. Kepiname, kol svogūnas suminkštėja. Tada sudedame česnaką ir visus prieskonius. Išmaišome ir kepiname ~2 min. Po to sudedame vištienos gabalėlius, išmaišome, supilame kokoso pieną ir kaitiname ~10-15 min., vis pamaišant. Pabaigoje įdedame druskos pagal skonį.
5.
Troškinį patiekite su ryžiais, tamsiomis pupelėmis ar kitu mėgstamu garnyru. Nepamirškite užbarstyti šviežia kalendra, skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital