Vištiena kiniškai su marinuotais kopūstais

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištiena kiniškai su marinuotais kopūstais
Autorius apie receptą: Šį sykį siūlau išbandyti fantastišką patiekalą. Patikėkite, žiauriai skanu. Ypač patiks tiems, kas mėgsta kiniečių virtuvę. Šį sykį siūlau išbandyti fantastišką patiekalą. Patikėkite, žiauriai skanu. Ypač patiks tiems, kas mėgsta kiniečių virtuvę. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų vištienos filė
250 gramų konservuotų ananasų
1 vienetas paprikos
1 saujelė žemės riešutų
Padažui:
5 šaukštai sojos padažo
4 šaukštai balzaminio acto
1 šaukštas rudojo cukraus
Apvoliojimui:
4 šaukštai bulvių krakmolo
4 šaukštai kvietinių miltų
Kepimui:
50 mililitrų aliejaus
Patiekiant:
1 saujelė sezamo sėklų
Garnyrui:
1 kilogramas kopūstų
300 gramų morkų
75 mililitrai acto
3 šaukšteliai druskos
50 gramų cukraus
3 skiltelės česnako
600 mililitrų vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Garnyrui morkas sutarkuoti. Kopūstus supjaustyti plonais šiaudeliais. Į didelį indą sudėti daržoves sluoksniais kartu su česnakais. Gerai suspausti.
2.
600 ml verdančio vandens ištirpinti druską, cukrų, actą. Užpilti karštu marinatu kopūstus, kad pilnai apsemtų.
3.
Uždengti ir laikyti kambario temperatūroje 2 paras.Tada sudėti kopūstus į stiklainius ir laikyti šaldytuve.
4.
Vištiena supjaustykite nedideliais gabalėliais.
5.
Į maišelį suberkite miltus ir krakmolą, sudėkite vištieną, užriškite ir gerai pakratykite, kad pasidengtų kiekvienas gabaliukas.
6.
Įkaitiname puode aliejų (galima kepti gruzdintuvėje), dedame vištienos gabaliukus ir kepame, kol pagels. Iškepusią vištieną išdėliojame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
7.
Nedideliame dubenėlyje sumaišykite cukrų, soją ir actą.
8.
Smulkinkite česnaką, supjaustykite nedideliais gabalėliais papriką.
9.
Keptuvėje su aliejumi apkepkite smulkintą česnaką ir papriką. Kai apkeps, supilkite sojos, acto ir cukraus padažą. Permaišykite ir suberkite vištieną, ananasus, riešutus. Išmaišykite.
10.
Patiekiant, pabarstyti sezamo sėklomis.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital