Vištiena ir ryžiais įdarytos cukinijos

AUTORIUS:
Veronika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Vištiena ir ryžiais įdarytos cukinijos
Vištiena ir ryžiais įdarytos cukinijos
Vištiena ir ryžiais įdarytos cukinijos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 mažos cukinijos
1 vištienos krūtinėlė
5 šaukštai ryžių
1 morka
1 pomidoras
2-3 skiltelės česnako
130 g sūrio
3 šaukštai grietinės
šviežios prieskoninės žolelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išverdame ryžius, nuplauname cukinijas, perpjauname išilgai per pusę, išskobiame, sutarkuojame morkas. Vištieną smulkiai supjaustykite (galite ir sumalti), sumaišykite su ryžiais, druska ir prieskoninėmis žolelėmis. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite cukinijas ir į kiekvieną cukiniją pridėkite morkų. Likusias morkas sudėkite šalia, keptuvėje. Į cukinijas taip pat sudedame vištienos įdarą (jei įdaro lieka, galima iš jo padaryti rutuliukus ir dėti kepti šalia), o ant viršaus užpjaustome pomidorų griežinėlių. Grietinę praskiedžiame truputėliu vandens, sumaišome su druska, prieskoniais, žolelėmis ir užpilame ant cukinijų. Viską uždenkite folija ir kepkite apie 40 min., 180 laipsnių temperatūroje. Pabaigoje išimkite, pabarstykite sūriu ir kiškite atgal į orkaitę. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Veronika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
as
2012-06-07 20:46
neringa kostygova tu pati neskani:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital