Vištiena ir pievagrybiais įdarytos cukinijos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Įdarytos cukinijos su vištiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai cukinijų (nedidelių)
2 vienetai vištienos krūtinėlės
125 gramai mocarela sūrio
120 mililitrų grietinėlės (naudojau 12%)
5 vienetai pievagrybių
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį petražolių (smulkintų)
pagal skonį krapų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėles supjaustyti nedideliais gabalėliais ir trumpai apkepti keptuvėje iš visų pusių.
2.
Kitoje keptuvėje apkepti supjaustytus pievagrybius su smulkintu svogūnu ir česnakais. Viską sumaišyti su krūtinėle, pagardinti druska, pipirais, žalumynais ir supilti grietinėlę.
3.
Cukinijas nuplauti, perpjauti pusiau, išskobti vidų ir sudėti paruoštą įdarą.
4.
Apibarstyti tarkuotu mocarelos sūriu ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 35 minutes. Patiekti su mėgstamu garnyru ar salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital