Vištiena ir grybais įdaryti kopūstai

AUTORIUS:
Irena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Vištiena ir grybais įdaryti kopūstai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kopūsto galva
500 g vištienos faršo
250 g grybų
200 g pomidorų
1 paprika
200 g feta sūrio
1 saujelė špinatų ir krapų
Druskos ir pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną sumaišyti su susmulkintais grybais, pomidorais, paprika, feta sūriu, sukapotais žalumynais ir prieskoniais.
Kiekvieną kopūsto lapą pavirti sūdytame vandenyje 2-3 min.
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėti pasigaminto įdaro 1-2 šaukštus ir susukti, kad įdaras neiškristų.
Virti pasūdytame vandenyje 25-35 min. Kad būtų skaniau, baigiant virti įdėti pora šaukštų grietinės ir pomidorų padažo. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Irena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital