Vištiena ir brendžiu įdaryti obuoliai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Vištiena ir brendžiu įdaryti obuoliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 dideli obuoliai (geriau rūgštesni),
200 g virtos vištų krūtinėlės,
šaukštelis vištienos prieskonių,
100 g razinų,
100 g išgliaudytų graikinių riešutų,
100 ml brendžio,
aliejaus obuoliams patepti.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolių viršūnes nupjaukite, išskobkite sėklalizdžius ir dar truputį minkštimo. Smulkiai supjaustytą mėsą ir obuolių minkštimą sumaišykite, pagardinkite prieskoniais, suberkite brendyje mirkytas razinas, susmulkintus riešutus. Paruoštą įdarą sudėkite į išskobtus obuolius, uždenkite nupjautomis viršūnėmis. Kiekvieną obuolį patepkite aliejumi, kad kepant nesutrūkinėtų odelė, sudėkite į ugniai atsparų indą ir 180°C karštumo orkaitėje kepkite maždaug 20 min. Užkandis paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital