Vištiena indišku stiliumi

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištiena indišku stiliumi
Vištiena indišku stiliumi
Vištiena indišku stiliumi
Autorius apie receptą: Ne kas kitas man šį patiekalą pagamino, o mano didžioji mergina. Didžiuojuosi ja. Pagaminusi, pakvietė visą šeimą vakarieniauti. Visi likome sužavėti skonių ir prieskonių Ne kas kitas man šį patiekalą pagamino, o mano didžioji mergina. Didžiuojuosi ja. Pagaminusi, pakvietė visą šeimą vakarieniauti. Visi likome sužavėti skonių ir prieskonių gausa, kurie mus privertė aikčioti nuo pirmo iki paskutinio kąsnelio. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas vištienos filė (apytikriai 250 g)
2 šaukštai jogurto, natūralaus
1 šaukštelis kario
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis imbiero (smulkinto)
pagal skonį druskos
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
Padažui:
200 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse
100 mililitrų vandens
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
30 gramų sviesto
1 šaukštas medaus
1 šaukštas pomidorų pastos
1 šaukštelis garam masala prieskonių
1/4 šaukštelio maltos kalendros
0.5 šaukštelio imbiero (smulkinto)
1 žiupsnelis druskos
1 šlakelis aštraus padažo
Patiekiant:
1 pundelis laiškinių česnakų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustome plonomis juostelėmis. Pabarstome druska, kario prieskoniais, smulkintu česnaku ir imbieru. Užpilame jogurtu. Gerai išmaišome ir leidžiame pasimarinuoti.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Iškepame vištieną ir atidedame į šalį.
3.
Padažui smulkiai supjaustome svogūną.
4.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Suberiame garam masala prieskonius, kalendrą, imbierą. Pakepiname šiek tiek.
5.
Suberiame svogūną ir pakepiname, kol šis gražiai apskrus. Sudedame pomidorų pastą, konservuotus pomidorus ir pakepiname.
6.
Supilame vandenį, grietinėlę, aštrų padažą, beriame druskos. Pakaitiname, kol padažas pradės tirštėti.
7.
Sudedame vištienos gabalėlius. Pakaitiname viską, kad skoniai susidraugautų.
8.
Patiekiame su virtais ryžiais. Pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital