Vištienos suktinukai su sūriu ir daržovėmis

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištienos suktinukai su sūriu ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Sultinga vištienos file, įdaryta sūriu ir gaiviomis pavasario daržovėmis. Patiekite suktinukus su skaniomis salotomis ir savo mėgstamos duonos rieke. Sultinga vištienos file, įdaryta sūriu ir gaiviomis pavasario daržovėmis. Patiekite suktinukus su skaniomis salotomis ir savo mėgstamos duonos rieke. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų vištienos šlaunelių mėsos
8 vienetai morkų (jaunų, nedidelių)
200 gramų smidrų
8 griežinėliai čederio sūrio (arba kitokio mėgiamo)
1 pakelis prieskoninių žolelių (naudojome "Santa Maria"BBQ Rub Herbs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruoškite vištų šlaunelių filė, uždenkite plastikine plėvele ir išmuškite.
2.
Įtrinkite filė iš abiejų pusių barbekiu skirtomis prieskoninėmis žolelėmis.
3.
Smidrams nulaužkite sumedėjusius kotelius. Smidrus ir morkytes dėkite į verdantį vandenį ir pavirkite 3-4 minutes, kad truputį suminkštėtų. Išgriebkite ir perliekite šaltu vandeniu, kad nustotų virti.
4.
Uždėkite ant file griežinėlį sūrio, šiek tiek daržovių ir perlenkite filė per pusę. Sutvirtinkite suktinukus dantų krapštukais.
5.
Apskrudinkite vištieną iš visų pusių vidutiniame karštyje ant grilio arba grilio keptuvės (kepdami per dažnai nesukiokite).
6.
Kai ant vištienos atsiranda gražūs grotelių dryžiai, perkelkite ją į vėsesnę grotelių vietą (netiesioginiame karštyje). Kepkite uždarę dangtį!
Patarimai:
Jeigu neturite grilio arba grilio keptuvės, galite suktinukus kepti ir paprastoje keptuvėje arba iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
jeigu neturite šviežių morkyčių, suktinukams galite naudoti ir paprastas morkas, supjaustytas juostelėmis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital