Vištiena drebučiuose

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Vištiena drebučiuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg vištienos file
1 a. š. druskos
20 g želatinos
0,5 a. š. Santa Maria maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išverdame vištienos file. (sultinio neišpilti) Supjaustome kubeliais. Želatiną ištirpiname 25 mililitruose vištienos sultinio. Į ištirpintą želatiną supilame likusį sultinį, suberiame druską, pipirus. Gerai išmaišome, kad neliktų druskos kristaliukų. Vištienos gabalėlius sudedame į formą ir užpilame sultinio ir želatino skysčiu. (tinka ir stiprus celofaninis maišelis). Dedame į šaldytuvą. Laikome tol, kol sustengsta.
AUTORIUS: Erika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital