Vištiena ananasų padaže

AUTORIUS:
Saulius Jakas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Vištiena ananasų padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų vištienos filė
300 gramų konservuotų ananasų
100 mililitrų grietinėlės
75 gramai tepamo sūrelio
1 saujelė svogūnų laiškų
1 šaukštas medaus
0.5 šaukštelio kario
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aitriosios paprikos miltelių
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos filė supjaustyti kubeliais, apkepti aliejuje, kol įgauna spalvą, tuomet dėti medų, išmaišyti ir po kelių minučių dėti smulkintus svogūnų laiškus. Viską trumpai apkepti ir sudėti pjaustytus ananasus.
2.
Dar apkepinti ir suberti kario prieskonius, išmaišyti ir supilti grietinėlę. Išmaišyti, pakepinti ir sudėti sūrį. Pamaišyti, kol sūris ištirps, špilti šiek tiek konservuotų ananasų sirupo, pagardinti prieskoniais ir viskas!
AUTORIUS: Saulius Jakas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital