Autorius apie receptą:
Kartu galima kepti daržovių ar vaisių - mes kepėme bulves ir kukurūzų burbuoles. Juos reikėtų sudėti likus maždaug 40 minučių iki kepimo pabaigos.
Kartu galima kepti daržovių ar vaisių - mes kepėme bulves ir kukurūzų burbuoles. Juos reikėtų sudėti likus maždaug 40 minučių iki kepimo pabaigos.
Ona
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas
vištos
10 skiltelių
česnako
4 šaukštai
prieskonių paukštienai
Aptepimui:
150 gramų
grietinės
Įdarui:
3 vienetai
obuolių
1 vienetas
apelsinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Švarią ir išvalytą vištą įtrinti prieskonių mišiniu vištienai, smulkintu česnaku. Palikti marinuotis parai.
2.
Obuolius ir apelsinus sumulkinti ir išmaišyti. Jais įdaryti vištą, odelę prisegti smeigtukais, kad įdaras, kepant neiškristų.
3.
Vištos paviršių ištepti grietine. Į skardą įpilti maždaug stiklinę vandens.
4.
Kepti iki 160 įkaitintoje orkaitėje 1 - 1.5 valandos, priklausomai nuo vištos dydžio. Skanaus!