Višta kepta vyno ir žolelių padaže

AUTORIUS:
Vilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Višta kepta vyno ir žolelių padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 višta
250 ml balto vyno, sauso
150 g svogūnų
3-4 skiltelės česnako
5-7 šakelės čiobrelio
1 pundelis baziliko
Druskos ir pipirų (pagal skonį)
Augalinio aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkinkite česnaką ir svogūną.
Susmulkinkite bazilikų lapus.
Gerai išvalyta ir nuplautą vištą įtrinkite druska ir pipirais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų.
Pakepinkite svogūnus ir česnakus apie 2 minutes.
Dėkite vištą ir kepkite apie 15 minučių.
Apverkite ir kepkite dar 15 minučių.
Supilkite vyną, sudėkite žalumynus ir troškinkite pirmiausiai vieną pusę apie 10 minučių, o po to apvertus ir kitą.
Paprasta ir skanu.
AUTORIUS: Vilija
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ruta
2013-03-27 20:47
Čia visą vištą taip, nesukapotą gabalais? įdomiai... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital