Višta kepta druskoje

AUTORIUS:
Violeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Višta kepta druskoje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 višta (1,2 - 1,3 kg)
1 pakelis įprastinės druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supilame visą pakelį druskos į keptuvę, išlyginame. Nuplauname vištą, išvalome (jei reikia), dedame nugara ant druskos ir kepame orkaitėje apie valandą (nereikia nei sūdyti, nei barstyti pipirais, nei kitaip marinuoti). Kai tik iš vištos pradės tekėti skaidrios sultys - mėsa paruošta. Višta pasidengia labai skania rausva, traškia plutele. Nuimame vištą nuo keptuvės ir supjaustome gabalais.
AUTORIUS: Violeta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Vanda
2022-03-07 13:30
Vista marinuota dedama ant storo sluoksnio drus,os krutine a t gerai priplotos druskos viena valanda kepa labai skanu ia labzi senas receptas mo iutes taip kepe ir niekas esudrus,eja skanaus ATSAKYTI
Nepavyko
2020-04-13 11:55
Kepiau ir labai labai labai suri. Gal reikia nedėti tiesiai ant druskos? parašykite ATSAKYTI
soma
2011-04-19 16:05
nieko panasaus,visa taip kepu kaip recepte nurodyta,tik dar itrinu cesnaku,niekas ten neprilimpa.gaunasi labai skani mesyte,sultinga,o odele traski ir skani.super receptas,isbandykit ATSAKYTI
Melija
2011-03-05 12:29
Druskos tiek daug tikrai nereikia, iš savo patirties žinau ;) Pakanka padaryti apie pusės cm storio pagrindą ant skardos ir ant jo talpinti vištą. Beje, odelė tikrai nesigauna skani, labiau panašu į popierių ;) Bet, kalbant apie dažniausiaisausąč krūtinėlę, šiuo atveju ji būna itin sultinga. Beje, nugarinė vištos dalis, kuri būna ant druskos pagrindo visuomet būna aplipusi dideliais kiekiais druskos, tad arba ją reikia itin kruopščiai nuvalyti, arba geriau išvis nevalgyti:) ATSAKYTI
Asta
2010-09-27 13:22
As esu taip zuvi kepusi, jai tikrai reikejo tiek daug druskos, manau, vistai ne ka maziau reikia. ATSAKYTI
sandra
2010-09-25 21:31
ar tikrai reikia visa poka druskos? juk tai 1 kg? o gal jus turejot omeny kitoki poka? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital