Viso grūdo miltų pyragėliai su vištiena

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Viso grūdo miltų pyragėliai su vištiena
Autorius apie receptą: Jei norite palepinti savo šeimą, būtinai atkreipkite dėmesį į šį receptą. Pyragėliai su vištiena gali būti tiek kaip pagrindinis patiekalas ant Jūsų stalo, tiek kaip sotus Jei norite palepinti savo šeimą, būtinai atkreipkite dėmesį į šį receptą. Pyragėliai su vištiena gali būti tiek kaip pagrindinis patiekalas ant Jūsų stalo, tiek kaip sotus ir gardus užkandis. (...daugiau) Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų viso grūdo kvietinių miltų
200 gramų sviesto
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai vandens
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
1 kilogramas vištienos krūtinėlės
3 vienetai kiaušinių
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Miltus sumaišyti su druska. Sudėti šaltą, kubeliais pjaustytą sviestą ir pirštais trinti tol, kol susidaryt smulkūs trupiniai. Viduryje padaryti duobutę, pilti vandens, įmušti kiaušinius. Išminkyti lygią, vientisą tešlą. Suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą mažiausiai 30 minučių.
2.
Įdarui vištieną supjaustyti mažais kubeliais (kuo mažesni, tuo geriau) ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
3.
Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Dubenyje išplakite kiaušinių trynius ir įmaišykite į mėsą.
4.
Morkas sutarkuokite burokine tarka, svogūną susmulkinkite ir daržoves trumpai patroškinkite keptuvėje su aliejumi. Sutrinkite iki kreminės masės ir sumaišykite su vištiena. Pagardinkite prieskoniais ir išmaišykite.
5.
Išplakite kiaušinių baltymus ir įmaišykite į masę.
6.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį, supjaustykite kvadratais. Ant vieno tešlos kvadrato dėti įdarą, tešlą užlenkti taip, kad apgaubtų įdarą ir išeitų trikampis, gerai suspausti. Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.
7.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min, kol pyragėliai taps auksinės spalvos.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital