Viso grūdo bandelės su riešutų kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Viso grūdo bandelės su riešutų kremu
Viso grūdo bandelės su riešutų kremu
Viso grūdo bandelės su riešutų kremu
Viso grūdo bandelės su riešutų kremu
Autorius apie receptą: Cinamoninės bandelės su viso grūdo miltais nepaprastai dera su lazdyno riešutų kremu ir smulkintais sausainiais. Patys skaniausi ingredientai sugulė viename puikiame recepte. Cinamoninės bandelės su viso grūdo miltais nepaprastai dera su lazdyno riešutų kremu ir smulkintais sausainiais. Patys skaniausi ingredientai sugulė viename puikiame recepte. Ingredientai skirti 20 cm skersmens skardai. (...daugiau) Inga's Sweeterie
Redakcijos nuomonė: Darbo šių garduolių gaminimui įdėti reikia šiek tiek daugiau negu įprastiems mieliniams kepiniams, bet, patikėkite, skonis atpirks kiekvieną pastangų minutę. Kepėme jas Darbo šių garduolių gaminimui įdėti reikia šiek tiek daugiau negu įprastiems mieliniams kepiniams, bet, patikėkite, skonis atpirks kiekvieną pastangų minutę. Kepėme jas šventiškiems sekmadienio pusryčiams ir nuo stalo pradingo žaibiškai, o ragavę prašė recepto. Tik būtinai gaminkite ir padažą, nes jis labai prisideda prie šių bandelių skonio aukštumų. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
175 gramai rupių miltų
150 gramų miltų
90 gramų vandens (drungnas)
1 vienetas kiaušinių
35 gramai pieno
30 gramų cukraus
25 gramai sviesto (minkštas)
1 ir 1/4 šaukštelio sausų mielių
1/4 šaukštelio druskos
Įdarui:
3 šaukštai šokoladinio lazdyno riešutų kremo
1 šaukštas sviesto (minkštas)
1 šaukštas cukraus
2 vienetai sausainių
2 šaukšteliai cinamono
Padažui:
150 gramų cukraus pudros
80 gramų balto šokolado
50 gramų pieno
0.5 vieneto citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Ruošiame tešlą: kombaino dubenyje sumaišome abiejų rūšių miltus.
2.
Dubenėlyje sumaišome šiltą vandenį, pieną, cukrų ir mieles. Paliekame minutei, kol suputos. Supilame į miltus ir minkome tešlą.
3.
Į tešlą supilame lengvai išplaktą kiaušinį ir, jei ingredientai nesusiformuoja į vientisą tešlą, dar šiek tiek vandens. Sudedame minkštą sviestą. Galiausiai suberiame druską. Minkome, kol tešla atšoks nuo dubens sienelių ir taps glotni. Pastebėjau, kad su viso grūdo miltais šis procesas kiek užtruks.
4.
Tešlą dedame į aliejumi išteptą švarų dubenį ir statome šiltoje vietoje, kad padvigubėtų, 1 - 2 valandoms.
5.
Tešlą išverčiame ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus ir iškočiojame stačiakampį (apie 20x35 cm).
6.
Ištepame minkštu sviestu, pabarstome cukrumi ir cinamonu. Užtepame dosnų sluoksnį šokoladinio lazdyno riešutų kremo ir rankomis sutrupiname sausainius.
7.
Imame už ilgosios kraštinės, kuri yra prieš mus, ir suvyniojame į ritinį. Supjaustome ~6 cm pločio riekėmis.
8.
Riekeles pastatome ant nupjautos pusės, dedame į sviestu išteptą skardą (ją galima pabarstyti cukrumi). Man išėjo 7 bandelės, jas išdėliojau palikdama tarpelius. Uždengiame rankšluosčiu ir paliekame šiltoje vietoje, kol pakils, apie 1 valandą.
9.
Įkaitiname orkaitę iki 180 C. Kepame apie 20 minučių, arba kol iškeps. Ištraukiame ir paliekame šiek tiek pravėsti.
10.
Pasiruošiame padažą: išlydome šokoladą kartu su pienu nedideliame prikaistuvyje ar mikrobangų krosnelėje. Supilame citrinos sultis. Beriame cukraus pudrą, išmaišome. Cukraus pudros kiekį reguliuokite pagal tai, kokio tirštumo padažo norisi.
11.
Padažu apliekite pravėsusias bandeles.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital