Viščiuko krūtinėlės ir persikų šašlykai

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Viščiuko krūtinėlės ir persikų šašlykai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
750 g viščiuko krūtinėlės
1 indelio persikų, konservuotų
Druskos
Marinatui:
Persikų užpilo
1 v. š. paukštienos prieskonių (grilio)
3 v. š. sojos padažo
Druskos
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska. Dubenėlyje išmaišykite aliejų, persikų antpilą, sojų padažą ir prieskonius, pasūdykite pagal skonį.
Sudėkite į marinatą viščiuko gabalėlius, pridenkite, padėkite į šaldytuvą 3 val. Persikus supjaustykite. Mėsą išimkite iš marinato ir verkite ant iešų paeiliui viščiuką ir persikus. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu.

Skanaus!

 

AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital