Viščiukas su žirneliais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Viščiukas su žirneliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 viščiukas (1.2 kg)
2 šaukštai citrinos sulčių
100 g šoninės
1 šaukštelis rozmarinų
1 česnako skiltelė
1 šaukštelis druskos
1/4 šaukštelio juodųjų pipirų
1 šaukštelis vištienos sultinio miltelių
10 mažų svogūnėlių
200 g pievagrybių
300 g šaldytų žaliųjų žirnelių
10 konservuotų svogūnelių
50 g minkšto sviesto
2 šaukštai miltų
žiuspnelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viščiuką supjaustyti dalimis. Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti ir apšlakstyti citrinos sultimis. Plonus šoninė griežinėlius pačirškinti. Keptuvėje likusiuose riebaluose apkepinti vištienos gabaliukus. Mėsą sudėti į puodą, įpilti 1/4 l karšto vandens, uždengti ir troškinti. Rozmarinus sugrūsti su česnakais, sumaišyti su druska, kartu su pipirais ir sultinio milteliais suberti troškinį. Pagardinti mėgstamais prieskoniais. Svogūnėlius nulupti, grybus nuplauti, supjaustyti ir apkepinti keptuvėje likusiuose riebaluose. Žirnelius suberti į sietelį, perlieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Sviestą ištirpinti, pakepinti miltus, suberti žirnelius, paskui suversti į keptuvą su mėsa, grybais bei svogūnais ir šiek tiek patroškinti. Pagardinti pikantiškais prieskoniais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital