Viščiukas su vasiais

AUTORIUS:
Lauryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Viščiukas su vasiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 viščiukas (1,2 -1,5 kg)
1 a. š maltų saldžiųjų paprikų
1 a. š. kario
 0,5 a. š. pipirų
druskos
4 v. š. aliejaus
250 g konservuotų trešnių be kauliukų
250 g konservuotų persikų
2 v. š. sviesto
20 g skaldytų migdolų
2 bananai
 400 ml grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viščiuko vidų įtrinti paprikomis, kariu, druska ir pipirais, o išorę aptepti aliejumi. Paukštį įdėti į troškintuvą ir pašauti į karštą orkaitę. Kepant dažnai vartyti, retsykiais apipilti vandeniu.
Persikus ir trešnes nuvarvinti. Migdolus paskrudinti ant beveik sausos keptuvės, kad jie šiek tiek parustų. Iškeptą viščiuką įdėti į lėkštę, apibarstyti migdolais ir pridengti.
Kepimo metu išsiskyrusias sultis supilti į nedidelį prikaistyvį, sukrėsti grietinę, užvirinti ir pagardinti prieskoniais.
Likusiame svieste per 2 minutes pakepinti trešnes, persikus ir bananus, vos vos pasūdyti. Vaisiais apdėti karštą viščiuką ir patiekti.
AUTORIUS: Lauryna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital