Viščiuko vidų įtrinti paprikomis, kariu, druska ir pipirais, o išorę aptepti aliejumi. Paukštį įdėti į troškintuvą ir pašauti į karštą orkaitę. Kepant dažnai vartyti, retsykiais apipilti vandeniu.
Persikus ir trešnes nuvarvinti. Migdolus paskrudinti ant beveik sausos keptuvės, kad jie šiek tiek parustų. Iškeptą viščiuką įdėti į lėkštę, apibarstyti migdolais ir pridengti.
Kepimo metu išsiskyrusias sultis supilti į nedidelį prikaistyvį, sukrėsti grietinę, užvirinti ir pagardinti prieskoniais.
Likusiame svieste per 2 minutes pakepinti trešnes, persikus ir bananus, vos vos pasūdyti. Vaisiais apdėti karštą viščiuką ir patiekti.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)