Viščiukas su citrina, obuoliais

AUTORIUS:
Jovita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Viščiukas su citrina, obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 višta
0,5 citrinos
druska
pipirai
obuoliai pjaustyti
400 ml obuolių sulčių
50 gr sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viščiukas aptepamas sviestu, į vidų įdedami citrinos ketvičiai, kad mėsa būtų sultingesnė. Viščiukas pagardinamas druska ir pipirais. Į skardą įdedamas viščiukas, jis iš šonų apdėliojamas pjaustytais obuoliais, įpilamos obuolių sultys. Galima kartu kepti ir pjaustytas bulves. Reikia kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 1 val 15 min, apverčiant viščiuką, jei reikia dar įpilant sulčių arba vandens.
AUTORIUS: Jovita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital