Viščiukas ant alaus skardinės

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Viščiukas ant alaus skardinės
Autorius apie receptą: Viščiukas ant alaus skardinės – tai ant grotelių kepamas visas viščiukas, užmautas ant atidarytos alaus skardinės. Toks viščiukas ir sultingas, ir gardus. Patiekite su Viščiukas ant alaus skardinės – tai ant grotelių kepamas visas viščiukas, užmautas ant atidarytos alaus skardinės. Toks viščiukas ir sultingas, ir gardus. Patiekite su šviežiomis salotomis ir lauko kepsnių padažu! (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas viščiuko
330 mililitrų alaus (tinka ir nealkoholinis)
1 pakelis prieskonių mišinio (naudojome "Santa Maria"BBQ Rub Beer Can Chicken)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Viščiuką įtrinkite prieskonių mišiniu. Marinuokite maždaug 30 minučių.
2.
Užmaukite viščiuką ant 330 ml talpos alaus skardinės ir pastatykite ją ant grotelių vidurio, šalia žarijų (netiesioginis kepimas). Uždenkite griliaus dangtį.
3.
Kepkite viščiuką maždaug 1,5 valandos, kol šlaunelių vidaus temperatūra pasieks 82 °C.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital