Autorius apie receptą:
Viščiukas ant alaus skardinės – tai ant grotelių kepamas visas viščiukas, užmautas ant atidarytos alaus skardinės. Toks viščiukas ir sultingas, ir gardus. Patiekite su
Viščiukas ant alaus skardinės – tai ant grotelių kepamas visas viščiukas, užmautas ant atidarytos alaus skardinės. Toks viščiukas ir sultingas, ir gardus. Patiekite su šviežiomis salotomis ir lauko kepsnių padažu!
(...daugiau)(...mažiau)Santa Maria
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas
viščiuko
330 mililitrų
alaus
(tinka ir nealkoholinis)
1 pakelis
prieskonių mišinio
(naudojome "Santa Maria"BBQ Rub Beer Can Chicken)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Viščiuką įtrinkite prieskonių mišiniu. Marinuokite maždaug 30 minučių.
2.
Užmaukite viščiuką ant 330 ml talpos alaus skardinės ir pastatykite ją ant grotelių vidurio, šalia žarijų (netiesioginis kepimas). Uždenkite griliaus dangtį.
3.
Kepkite viščiuką maždaug 1,5 valandos, kol šlaunelių vidaus temperatūra pasieks 82 °C.