Virtų bulvių kukuliai su baltu padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Bulvių kukuliai su padažu
Autorius apie receptą: Šie bulviniai kukuliai labai lengvai pagaminami ir puikus būdas sunaudoti bulvių likučius. Šie bulviniai kukuliai labai lengvai pagaminami ir puikus būdas sunaudoti bulvių likučius. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
8 vienetai bulvių (vidutinio dydžio, virtų su lupena)
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai miltų
1 šaukštelis sviesto (minkšto)
pagal skonį druskos
1 šaukštas bulvių krakmolo (apvoliojimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Šaltas virtas bulves nulupame ir sumalame arba sutarkuojame smulkia tarka. Sudedame sviestą, įmušame kiaušinį, suberiame druską ir miltus.
2.
Viską gerai išminkome ir drėgnomis rankomis formuojame graikinio riešuto dydžio kukulius. Apvoliojame kukulius krakmole.
3.
Dedame kukulius į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 5 - 10 minučių, tada išimame kiaurasamčiu.
4.
Mes valgome su grietinė padažu: keptuvėje pakaitinu šiek tiek sviesto, kelis šaukštus grietinės, truputį vandens, pagardinu druska ir krapais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Lucija
2020-05-18 08:56
Reik 1/4 dali bulviu kiekio deti krakmolo (vizualiai matuojant) ATSAKYTI
liveta
2020-01-19 15:50
miltu cia nereikia ATSAKYTI
Asta
2018-10-19 12:07
Nesamone. Kukuliai nepavire ne 5 min. Istizo. Gal vietoj miltu vertetu deti krakmola :( ATSAKYTI
ramune
2019-04-08 22:09
tik krakmolo i vidu. o ne miltus ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital