Virtų bulvių ir varškės kukuliai

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Virtų bulvių ir varškės kukuliai
Autorius apie receptą: Minkštučiai kukuliai tiesiai iš vaikystės. Vaikystėje juos ruošdavo močiutė, o dabar juos ruošiu savo vaikams. Bulves rinkitės krakmolingesnes, o jeigu jos nėra labai Minkštučiai kukuliai tiesiai iš vaikystės. Vaikystėje juos ruošdavo močiutė, o dabar juos ruošiu savo vaikams. Bulves rinkitės krakmolingesnes, o jeigu jos nėra labai krakmolingos, dėkite daugiau krakmolo. (...daugiau) Jadvyga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bulvių (vidutinio dydžio, virtų su lupena)
250 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių (mažo)
2 šaukštai manų kruopų
1 šaukštas krakmolo (apytikriai)
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nulupti, sugrūsti bulvių grūstuve ar sutrinti šakute.
2.
Jei naudojate sausesnę, birią varškę, pertrinkite per sietelį. Jei varškė drėgnesnė, dėkite tiesiai į bulves.
3.
Berti manų kruopas, krakmolą, pagardinti druska ir pipirais, įmušti kiaušinį, kruopščiai išmaišyti. Masė gali būti vos lipni.
4.
Puode užvirinti vandenį. Drėgnais delnais gnybti ir formuoti kukulaičius, dėti į verdantį vandenį taip, kad nesiliestų tarpusavyje. Palaukti, kol vanduo vėl užvirs, tuomet pavirti 7 - 10 minučių, priklausomai nuo dydžio.
5.
Išgriebti kiaurasamčiu. Labai skanu su grietine, graikišku jogurtu, kepinta šonine!
AUTORIUS: Jadvyga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital