Virtų bulvių didžkukuliai su varške

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 13
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Virtų bulvių didžkukuliai su varške
Virtų bulvių didžkukuliai su varške
Virtų bulvių didžkukuliai su varške
Autorius apie receptą: Šiandien nutariau pagaminti virtų bulvių cepelinų su varškės įdaru. Kaip tik šaldymo kameroje dar turėjau šaldytų špinatų, tai jų ir įdėjau į varškę. Išvirė labai Šiandien nutariau pagaminti virtų bulvių cepelinų su varškės įdaru. Kaip tik šaldymo kameroje dar turėjau šaldytų špinatų, tai jų ir įdėjau į varškę. Išvirė labai skanūs cepelinai. Eilinį kartą įsitikinu, kad man virtų bulvių cepelinai labiau patinka nei tradiciniai cepelinai. Pagaminau aš juos gana greitai, pagal sau priimtiną gaminimo būdą. Kaip išsivirti greitai ir gardžių virtų bulvių cepelinų, skaitykite recepte. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 13
1 kilogramas bulvių (nuluptų, virtų)
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai krakmolo (apytikriai)
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
250 gramų varškės
1 šaukštelis grietinės (apytikriai)
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį špinatų (šaldytų, atitirpintų)
Apvoliojimui:
2 šaukštai krakmolo (apytikriai, +1 šaukšto virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves nulupti, dėti į puodą su vandeniu, pasūdyti ir išvirti.
2.
Kai bulvės išvirs, nupilti vandenį ir sugrūsti bulvių grūstuve, turi būti košės konsistencijos.
3.
Į paruoštą košę įmušti kiaušinį, suberti krakmolą, viską gerai išmaišyti. Aš maišiau bulvių grūstuve.
4.
Varškę sudėti į dubenį, sudėti špinatus, grietinę, pagardinti druska ir išmaišyti.
5.
Iš paruoštos bulvių masės imti nedidelį kiekį ir formuoti paplotėlį, dėti varškės įdaro, suglausti paplotėlio kraštus ir suformuoti cepeliną.
6.
Kiekvieną paruoštą cepeliną apvolioti krakmole.
7.
Į puodą pripilti vandens, užvirti, pasūdyti.
8.
Į puodelį įpilti šalto vandens, įberti krakmolo, išmaišyti, kad ištirptų ir tuomet supilti į puodą su verdančiu vandeniu. Tuomet sudėti virti cepelinus.
9.
Cepelinams iškilus į paviršių virti dar 8 - 10 minučių.
10.
Tiekiau su grietinės ir sviesto padažu.
Patarimai:
Neišvirtus cepelinus galima užsišaldyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital