Virtų bulvių cepelinai su mėsa

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Autorius apie receptą: Net nežinau, kuriuos cepelinus aš mėgstu labiau, tradicinius (žalios bulvės + virtos bulvės) ar šiuos minkštučius virtų bulvių. Bet kokiu atveju, cepelinai yra jėga. O kokie Net nežinau, kuriuos cepelinus aš mėgstu labiau, tradicinius (žalios bulvės + virtos bulvės) ar šiuos minkštučius virtų bulvių. Bet kokiu atveju, cepelinai yra jėga. O kokie cepelinai jums yra skaniausi? Mane virtų bulvių cepelinus taip pat gaminti išmokė mama. Ji visada ruošdama bulvių masę krakmolą užpliko verdančiu vandeniu. Taip pat darau ir aš. Tada cepelinai būna minkštučiai it debesų pūkeliai. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas bulvių
5 šaukštai bulvių krakmolo
100 mililitrų vandens (verdančio)
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
500 gramų kiaulienos kumpio (virto)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves išverdame su lupena iš vakaro ir paliekame atvėsti.
2.
Kitą dieną bulves nulupame, sumalame, beriame druskos, krakmolą. Užpilame verdančiu vandeniu, kad krakmolas taptų glitnus. Sumaišome tešlą ir atidedame į šalį, kol ruošime įdarą.
3.
Svogūną nulupame, supjaustome smulkiais gabalėliais. Pakepiname keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol suminkštės ir paskaidrės.
4.
Virtą kumpį sumalame. Į maltą mėsą, mušame kiaušinį, beriame pipirų, druskos, pakepintą svogūną. Masę gerai išmaišome.
5.
Užkaičiame virti puodą su pasūdytu vandeniu.
6.
Šlapiomis rankomis formuojame cepelinus - gnybiame bulvių masės, iš jos delene suformuojame paplotėlį, į vidurį dedame įdaro, iš visų pusių apspaudžiame bulvių mase.
7.
Dedame į puodą ir verdame, kol cepelinai iškils į paviršių, tuomet verdame dar 10 minučių.
8.
Valgome, kas kaip labiausiai mėgstame su grietine, ar su spirgučių padažu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Šefė
2022-06-01 10:35
Kas į tešlą pila vandens? .. Juokaujat turbūt.. Su tokiu receptu neklaidinkit žmonių. Nes bus sugaištas laikas, liks šeima alkana.. Net pikta tokį receptą skaityti...
Kitą kartą mąstykite, ką ir kaip rašote. ATSAKYTI
Egle
2022-01-17 14:00
Nesigavo, bulves pasileido, liko plaukioti tik mesa( dejau y verdanti vandeni). ATSAKYTI
Rolas
2021-11-22 17:11
Man irgi tiek daug darbo ir nieko ATSAKYTI
arthur
2021-01-09 14:39
niekas nesigavo viskas iskezo krakmolas susoko i guzus katastrofa ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital