Virtų bulvių cepelinai su manais ir vištiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 13
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Virtų bulvių cepelinai su manais ir vištiena
Autorius apie receptą: Sotiems pietums - virtų bulvių cepelinai. Iš šio ingredientų kiekio pavyks paruošti 13 cepelinų. Sotiems pietums - virtų bulvių cepelinai. Iš šio ingredientų kiekio pavyks paruošti 13 cepelinų. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 13
1 ir 1/5 kilogramo bulvių
700 gramų vištienos
200 gramų manų kruopų
200 gramų bulvių krakmolo
1 vienetas svogūnų
5 šaukštai sultinio (nuo virtos vištienos)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį prieskonių
Papildomai:
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
pagal poreikį vandens (virimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves gerai nuplauti.
2.
Į puodą pilti vandens, užvirti, sudėti bulves ir virti apie 25 minutes iki kol išvirs. Tuomet bulves nulupti.
3.
Bulves sumalti, sudėti į dubenį, suberti manų kruopas, krakmolą, druską ir viską gerai išminkyti. Atidėti iki kol paruošite įdarą.
4.
Svogūną supjaustyti nedideliais gabaliukais.
5.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, suberti svogūną ir pakepti kelias minutes.
6.
Į puodą įpilti vandens, sudėti vištieną ir virti apie 30 minučių. Kai išvirs, vištieną sumalti, sudėti į dubenį, įpilti sultinio, suberti svogūnus, prieskonius ir gerai išmaišyti.
7.
Imti bulvių masės, ant delno suploti paplotėlį ir dėti vištienos, tuomet užlenkti kraštus ir suformuoti cepeliną.
8.
Į puodą įpilti vandens, užvirti, sudėti cepelinus ir virti apie 10 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital