Virtinukai su mėsa

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Virtinukai su mėsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
1 kiaušinio
~ 100 ml vandens
žiupsnelio druskos
miltų, kad gautųsi kočiojama tešla kaip koldūnams

Įdarui:
~ 300 g mėsos faršo (kiauliena + jautiena)
kiaušinio trynys
druskos
džiovinto mairūno žiupsnelis
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tešlos ingredientus sumaišome, minkome tešlą. Ją kočiojame, išspaudžiame pageidaujamo dydžio skritulėlius, į juos dedame įdaro, užspaudžiame kraštelius, susukame juos "virvute". Virtinukus dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir verdame apie 15 - 20 min. Išgriebtus apipilame lydytu sviestu, kad tarpusavyje nesuliptų. Tiekti karštus su grietine.
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Karolina
2015-03-06 13:06
Man visuomet jie išyra. Ką daryti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital