Ukrainietiški virtinukai su kopūstais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Ukrainietiški virtinukai su kopūstais
Ukrainietiški virtinukai su kopūstais
Ukrainietiški virtinukai su kopūstais
Ukrainietiški virtinukai su kopūstais
Autorius apie receptą: Pirmas Ukrainos virtuvės patiekalas, kuris man atėjo į galvą, buvo močiutės virtiniukai su kopūstais, toks mano vaikystės skonis. Pirmas Ukrainos virtuvės patiekalas, kuris man atėjo į galvą, buvo močiutės virtiniukai su kopūstais, toks mano vaikystės skonis. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 stiklinės miltų (550C arba 550D)
50 mililitrų kefyro
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis sodos
1 žiupsnelis druskos
500 gramų kopūstų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Miltus išmaišykite su kefyru. Įmuškite kiaušinį, įberkite žiupsnelį druskos ir žiupsnelį sodos. Užminkykite minkštą, elastingą tešlą. Palikite uždengus pastovėti, kol ruošite įdarą.
2.
Paruoškite įdarą: kopūstus susmulkinkite ir kiek pakepinkite alyvuogių aliejuje.
3.
Morką nuplaukite, nuskuskite, stambiai sutarkuokite, pakepinkite aliejuje. Pasūdykite ir išmaišykite. Sudėkite kopūstus ir troškinkite ant silpnos ugnies, kol išgaruos skystis.
4.
Iš tešlos iškočiokite ploną lakštą. Stikline išspauskite apvalius skritulius, ant kiekvieno dėkite po šaukštą įdaro, sulenkite pusiau ir tešlos kraštus užspauskite.
5.
Svogūnus nulupkite ir smulkinkite ir atskirai pakepinkite.
6.
Virtinukus išvirkite pasūdytame vandenyje.
7.
Tiekite apšlakstytus keptais svogūnais.
Patarimai:
Matavimui naudojau 200ml stiklinę.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu" priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital