Varškės virtinukai su karamelizuotų slyvų įdaru (be glitimo)

AUTORIUS:
Virtuvė be gliuteno
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Varškės virtinukai su karamelizuotų slyvų įdaru (be glitimo)
Varškės virtinukai su karamelizuotų slyvų įdaru (be glitimo)
Varškės virtinukai su karamelizuotų slyvų įdaru (be glitimo)
Autorius apie receptą: Virtiniai-vienas iš tradicinių Ukrainietiškos virtuvės patiekalų. Gaminami jie iš paprasčiausios miltų tešlos su sūriais arba saldžiais įdarais. Šis receptas kiek Virtiniai-vienas iš tradicinių Ukrainietiškos virtuvės patiekalų. Gaminami jie iš paprasčiausios miltų tešlos su sūriais arba saldžiais įdarais. Šis receptas kiek pagerintas, nes tešloje yra varškės ir kiaušinių, o įdaras saldžiai gaivus dėl karamelizuotų slyvų, taip pat puikiai tiks netoliaruojantiems glitimo arba sergantiems celiakija, nes visi produktai be glitimo. Virtinukai labai paprastai ir greitai pagaminami, tad virtuvėje suktis ilgai neprireiks. (...daugiau) Virtuvė be gliuteno
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
180 gramų varškės 9% (naudojau iš kvadratinio pakelio)
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai cukraus
80 gramų ryžių miltų
40 gramų schar universalūs miltai (be glitimo)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis cinamono
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
Įdarui:
2 vienetai slyvų
2 šaukštai rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Įdarui slyvas nuplaukite, perpjaukite į 4 dalis, išimkite kauliuką. Į keptuvę dėkite du šaukštus rudojo cukraus ir įjunkite kaitrą, kad cukrus pradėtų šilti. Ant cukraus sudėkite slyvų skilteles ir pakepkite ant vidutinės kaitros kol gražiai paskrus ir šiek tiek suminkštės. Karamelizuotas slyvas palikite atvėsti.
2.
Masei varškę sutrinkite su kiaušiniu ir cukrumi. Dėkite visus likusius produktus ir gerai išmaišykite.
3.
Imkite kupiną šaukštą masės, formuokite paplotėlį ir į jo vidurį dėkite karamelizuotos slyvos skiltelę, formuokite apvalų rutuliuką užglaistant slyvą, kad verdant kuo mažiau arba visiškai neišbėgtų įdaras.
4.
Paruoštus virtinukus dėkite į šiek tiek pasūdytą verdantį vandenį. Kai virtinukai iškils virkite apie 5 minutes, nes jie tikrai nemaži.
5.
Patiekiant galima pauošti smulkintais riešutais, slyvomis ar kaip tik norisi.
Patarimai:
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu" priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
AUTORIUS: Virtuvė be gliuteno
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital