Virti žiediniai kopūstai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Virti žiediniai kopūstai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g žiedinių kopūstų
2 v. š. sviesto
2 v. š. džiūvėsėlių
Druskos
Pipirų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Žiedinis kopūstas suskirstomas žiedynėliais ir 1 valandą laikomas šaltame pasūdytame vandenyje. Vėliau dedamas į pasūdytą verdantį vandenį ir išverdamas. Išgriebiami  žiedynėliai nuvarvinami, dedami į pašildytą pusdubenį ir užpilami sviestu, pakepintu su džiūvėsėliais. Prie jų tinka virtos bulvės, pomidorų salotos.

Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital