Virti vištienos kukuliai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Virti vištienos kukuliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Višta, 800 gramų
Batonas, riekės, 3 vienetai
Pienas, 0.8 stiklinės
Sviestas, 60 gramų
Kiaušiniai, 2 vienetai
Grietinė, 2 šaukštai
Morkos, 1 vienetas
Svogūnai, 2 vienetai
Juodieji pipirai, truputį
Lauras, truputį
Petražolės, truputį
Druska, truputį
Džiūvėsėliai, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu. Įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai, sviestas (20 g), pasūdoma, gerai išmaišoma ir, jei masė tiršta, atskiedžiama grietine.

Daromi vidutinio dydžio kukuliai. Kukuliai verdami nedideliame vandens kiekyje su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis (prieš verdant, kukulius galima pavolioti džiūvėsiuose).

Kukuliai tiekiami pašildytame pusdubenyje, užpilti sviestu, apibarstyti supjaustytais petražolių lapeliais ar džiūvėsėliais. 

AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Valgytojas
2024-02-05 17:49
kiek juos virti reikia neidomu niekam , visi zino... tai kam cia is vis receptus rasyti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital