Virti tarkuotų bulvių kukuliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Virti tarkuotų bulvių kukuliai
Virti tarkuotų bulvių kukuliai
Virti tarkuotų bulvių kukuliai
Autorius apie receptą: Mano šeima mėgsta ir tokį maistą... Man jis visada primena vaikystę. Mano šeima mėgsta ir tokį maistą... Man jis visada primena vaikystę. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų bulvių
3 vienetai bulvių (virtų)
2 šaukštai bulvių krakmolo
1 žiupsnelis druskos
Padažui:
70 gramų kiaulienos šoninės (sūdytos)
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas grietinės
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nevirtas bulves sutarkuojame, nusunkiame.
2.
Virtas bulves sumalame. Jų masės turėtų būti 3 kartus mažiau nei žalių bulvių masės (taip pat, kaip ir ruošiant masę cepelinams). Dedame į tarkuotų bulvių masę.
3.
Beriame druskos, krakmolo. Gerai išmaišome.
4.
Drėgnomis rankomis gnybiame masės ir formuojame kukulius ir po vieną dedame virti į pasūdytą verdantį vandenį. Atsargiai šaukštu patikriname, ar neprilipo prie dugno - šiek tiek pastumdome. Verdame apie 20 min.
5.
Padažui skirtą šoninę supjaustome kubeliais ir apkepame. Susmulkiname svogūnus ir juos apkepiname kartu su šonine. Įmaišome grietinę, šiek tiek pakaitiname.
6.
Kukulius patiekiame su padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital