Virti obuoliniai kukulaičiai

AUTORIUS:
Vaiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Virti obuoliniai kukulaičiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:

Ingredientai:



3 obuoliai

2 kiaušiniai

2 stiklinės miltų

0,5 stiklinės pieno

3 šaukštai sviesto


cukrus

cinamonas

aliejus

PARUOŠIMO BŪDAS:


Sumaišyti miltus su pienu, supilti ištirpintą sviestą, įmušti kiaušinius ir suberti nurodytus prieskonius.



Gautą tešlą sumaišyti su tarkuotais obuoliais.



Tuomet iš tešlos formuoti nedidelius kukulaičius ar panašios formos kleckiukus (aš formuoju koldūnų formą) ir virti pasūdytame vandenyje su trupučiu aliejaus, kad kukulaičiai nesuliptų į krūvą.



Prie šių kukulaičių puikiai tinka grietinės bei miltinio cukraus padažas.

 

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Vaiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital