Virti bananiniai varškėtukai - labai skanūs!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Virti varškėčiai su bananais
Autorius apie receptą: Minkštučiai ir labai skanūs varškėtukai. Labai tiks jaukiems savaitgalio pusryčiams ar vakarienei. Minkštučiai ir labai skanūs varškėtukai. Labai tiks jaukiems savaitgalio pusryčiams ar vakarienei. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų varškės
1 vienetas bananų (didesnio)
80 gramų miltų (apytikriai)
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį cukraus
šiek tiek vanilės
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę išsukame su kiaušiniu, įdedame druskos, cukraus ir vanilės. Bananą nulupame, sutriname šakute, įmaišome į varškės masę ir suberiame miltus. Jeigu varškė drėgnesnė, miltų gali reikėti ir šiek tiek daugiau. Jų dėkite tiek, kad masė liktų minkšta, bet nebūtų labai lipni, galėtumėte ją formuoti rankomis.
2.
Padaliname tešlą į 2 - 3 dalis, suformuojame iš jų "dešreles", supjaustome varškėčius, sudedame juos į verdantį vandenį ir paverdame kelias minutes.
3.
Patiekiame su grietine, vaniliniu padažu ar uogiene.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital